Arta esti tu

SALE pictura acrilice pe panza de vanzare la reducere mov violet rosu galben acrilice pe panza

Prieteni, aseara mi-am dat seama de ceva important. Arta nu ar trebui sa fie o chestie exclusivista. Este atat de importanta pentru viata de zi cu zi incat mi-as dori ca un procentaj mai mare de populatie sa aiba acces ea. Inchipuiti-va o lume cu cladiri patratoase vopsite gri, o serie nesfarsita de cuburi cu ochi goi pe post de geamuri; o lume in care singurele sunete create de om ar fi zumzetul aerului conditionat si harsaitul motorului de la masina. O lume in care culorile s-ar folosi doar la semafoare si in codarile pe culoare din dosarele ANAF-ului. Asa ar arata o lume din care lipseste cu desavarsire arta. Evident avem atata nevoie de ea incat am adus-o in orice mediu in care traim pentru ca este o nevoie esentiala. La un moment dat, am descoperit ca poate fi folosita in scop terapeutic. Asa ca, parerea mea este ca ar trebui sa fie usor accesibila publicului larg.

detaliu pictura de vanzare mov violet acrilice pe panza

Pe acesta idee, pornesc in acesta frumoasa zi de joi o serie de reduceri la picturi, astfel incat oricine sa poata avea in casa un element artistic care sa ii faca interiorul mai placut, viata mai frumoasa si sa ii canalizeze energiile de care are nevoie in momentul respectiv, oricare ar fi ele.

Prima pictura la reducere este Rising Strong. Este o pictura mare (160X100cm) si plina de viata care abia asteapta sa va bucure cu energia ei debordanta. Am pictat-o intr-o perioada cand aveam nevoie de o doza de energie proaspata care sa ma aduca la viata. Am scos culorile din tuburi si le-am lasat sa se desfasoare. S-au descurcat de minune si m-au ajutat exact unde am avut nevoie!

Se va potrivi intr-un spatiu in tonuri neutre, fie ca e vorba de alb, bejuri, griuri sau tonuri inchise de bleumarin, violet, visiniu, sau in orice spatiu caruia vreti sa ii aduceti o nota de dinamism si vitalitate. Daca aveti nevoie de un suflu nou in viata voastra sau doar de entuziasm fara limitari, asta e lucrarea potrivita.

Pictura este facuta in acrilice pe panza tratata. Panza este neintinsa, deci va trebui ori sa o inramati, ori sa o puneti pe sasiu, ori sa o puneti pe 2 sipci subtiri de lemn. Sau daca sunteti mai free spirit, puteti efectiv sa o lipiti pe perete fara alte adaugiri. Pictura a fost la vanzare la pretul de 157 EUR (si inca mai este online pe Etsy si la mine pe site, iar incepand de azi, timp de o saptamana, costa 300 de lei + transport.

Daca va inspira sau vreti sa va inspire de azi incolo, va astept sa imi scrieti in privat:

FB: https://www.facebook.com/monalazarart/

Instagram: https://www.instagram.com/mona.lazar.art/

Mail: monalazzar@gmail.com

Fericire si bucurie va doresc!

pictura design interior acrilice pe panza de vanzare la reducere mov violet rosu galben acrilice pe panza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *